Jag heter Eva-Cecilia Guillén och Àr konstnÀr, musiker och Social Entreprenör som Àlskar allt hÄllbart och Fair Trade. Jag anser att marknaden för Zero Waste produkter bara kommer öka. Jag coachar bolag, till vinster inom miljö- och klimatsektorn som gÄr tillbaka till planeten. Jag studerar autodidakt, böcker om klimatet och miljön.

Jag Àr Miljö och Naturvetare i grunden frÄn Katedralskolan i Lund med inriktning Ät musik-klass, och har alltid varit intresserad, och studerat hÄllbarhet sedan jag var barn. Jag vet hur ditt företag skulle kunna sticka ut och vara först i en nÀst intill omÀttad och outforskad marknad, utan att du gör Green Wash.

Jag har ifrÄgasatt mycket igenom livet. Barn Àr kloka, fram tills de ska anpassa sig till samhÀllets normer. Vi mÄste lyssna pÄ varandra, barn och de gamla, som har sÄ mycket erfarenhet. SjÀlv stÀller jag upp i Eu valet, med Klimatalliansen.nu i höst 2024. Jag hoppas jag kan inspirera er, att gÄ med och kÀmpa för naturens rÀttigheter.